Discipliner til events

Der findes et utal af sportsgrene, spil og lege man kan dyrke med en disc. Til jeres event kan vi skræddersy sammensætningen af discipliner som passer til jer. Herunder finder du en præsentation af de forskellige sammen med en vurderinger af tre elementer: 

 Intensitet
Deltagere Tid
Disc Tree disciplin intensity

Disc Tree disciplin participants

Disc Tree disciplin time

Fysisk intensitet beskrevet med 1 til 3 sveddråber Minimum eller maksimum antal deltagere til disciplinen Hvor meget tid aktiviteten som minimum kræver

Ultimate

 Intensitet
Deltagere Tid
Disc Tree Intensity high

Disc Tree disciplin participants

Disc Tree disciplin time

Høj intensitet Mindst 8 deltagere Mindst 45 minutter, inkl let opvarmning

Ultimate er en holdsport hvor to hold konkurrerer om at gribe discen i det modsatte holds målzone. Når en spiller har discen må vedkommende ikke løbe med den, men skal afleverer den til en holdkammerat et andet sted på banen. 

Hvis discen rammer jorden eller hvis en modspiller blokerer eller griber den, skifter discbesiddelsen til det andet hold. Du kan se en ultimate bane herunder.

Ultimate bane

Til jeres event vil vi gennemgå de basale kaste- og gribeteknikker inden I spiller kamp. Vi anbefaler at man spiller 5 mod 5, og til større grupper kan vi lave en turnering hvor der kåres en vinder til sidst. Vi medbringer gerne lånediscs og kegler til eventet. 

Disc Golf

 Intensitet
Deltagere Tid
Disc Tree Intensity low

Disc Tree disciplin participants

Disc Tree disciplin time

Lav intensitet Intet minimum 10-20 minutter per hul

Disc golf har mange ligheder til almindelige golf, men spilles med disc golf discs i stedet for bold og golfkølle. Man starter med at kaste fra et tee-sted og hullet afsluttes når discen er landet i disc golf kurven som er afbilledet herunder.

Disc golf basket

Til jeres event vil vi gennemgå de basale kasteteknikker inden I starter. Vi medbringer gerne lånediscs, og kan også medbringe et par kurve hvis i ønsker at spille disc golf et andet sted end på en etableret bane. Såfremt I ønsker at afholde et større event på en af de danske disc golf baner anbefaler vi at det aftales med den tilhørende disc golf klub. Vi formidler gerne kontakten. 

Trick shots og småspil

 Intensitet
Deltagere Tid
Disc Tree Intensity low-med

Disc Tree disciplin participants

Disc Tree disciplin time

Lav til medium intensitet Intet minimum Mindst 30 minutter

Vi underviser i trick shots med en disc og efter eventet vil I have prøvet at kaste discen både vandret og lodret, almindeligt og på hovedet. Skal I blære jer på stranden eller bare have det sjovt, er dette element det helt rigtige for jer. 

Ønsker I et skræddersyet event med trick shots og småspil eller lege af lav til medium intensitet, så laver vi det til jer. 

Double Disc Court (DDC)

 Intensitet
Deltagere Tid
Disc Tree Intensity medium

Disc Tree disciplin participants

Disc Tree disciplin time

Medium intensitet 4 deltagere per bane 15-20 minutter per runde

I DDC spiller to hold af to personer mod hinanden med to discs. Det gælder om at få modstanderholdet til at være i besiddelse af begge discs samtidig eller at kaste en disc så den lander inde i modstanerens område. Hvert hold har et område, som er markeret på jorden, og hverken spillere eller discs må befinde sig uden for området. Banen er afbilledet herunder

DDC bane

Hvert hold starter med en disc som de ved starten af hvert point kaster til modstander holdet. Modstanderholdet skal gribe discen og kaste den tilbage, uden nogensinde at være i besiddelse af begge discs. Hvis man kaster en disc som lander på jorden inde i modstanderes område, får man et point. Hvis man i løbet af pointet får de to modstandere til at være i besiddelse af begge discs får man to point. På samme måde får modstanderen et point såfremt man kaster en disc, som lander uden for modstanderens område.

Til jeres event stiller vi gerne discs til rådighed og laver en turneringer såfremt I er en større grupper

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.