Om Schwebs ink

Schwebs Ink er stiftet i 2021 af Michael Schwebs som i mange år har arbejdet med custom dye af discs på hobbyniveau. Med oprettelsen af Schwebs Ink bliver hobbyen taget til det næste niveau og samarbejdet med Disc Tree har til formål at få udbredt de fede skiver endnu mere. I dag leverer Schwebs Ink allerede farvestrålende discs i den let genkendelige stil til spillere over hele landet. 

Michael Schwebs

Michael Schwebs - Schwebs Ink and Disc Tree

Michael Schwebs er en erfaren disc golf spiller og tournament director som siden 2009 har været engageret i det danske disc golf miljø. Han har særligt brugt sin tid i "Æ Disc Golf Klub 6100" i Sønderjylland. Michael er landskendt for sit altid gode humør, sin smiley i bagruden og sit "WUP WUP", som man ofte kan høre, når Michael spiller og hepper på sin medspillere.

Kontakt Schwebs Ink

Ud over de discs du finder på siden kan du også kontakte Schwebs Ink med henblik på at få lavet noget der passer specielt til dig. Schwebs Ink laver både custom dye og stencil så mulighederne er mange. Udfyld formularen herunder med dine spørgsmål, så vender Michael tilbage til dig hurtigst muligt.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.