Turneringer ultimate

Ultimateturneringer findes i mange afskygninger, og der afholdes mange både elite og hyggeturneringer både i Danmark og i hele Europa. I Danmark afholdes på nationalt niveau en danmarksturneringer hvor danske ultimateklubber spiller mod hinanden i løbet af sæsonen, både udendørs og indendørs. For at tilmelde sig Danmarksturneringen skal man som klub være medlem af Dansk Frisbee Sport Union. 

Over hele Europa finder man mange forskellige turneringer, hvor både herre, dame og mix-hold frit kan tilmelde sig. I ultimatemiljøet er det meget populært at tage til turneringer udenfor Danmark, og hvem ville ikke gerne bruge en weekend på en strand i sydeuropa med sol og disc sport? 

Man turneringsarrangører bruger hjemmesiden Ultimate Central til at fortælle om deres turnering, og her kan man finde turneringer over hele verden. Hvis ikke man har et helt hold at tilmelde til en turnering, kan man også også blive "pick-up spiller" ved allerede tilmeldte hold som mangler en spiller eller to mere. På den måde kommer til at spille med et hold man ikke nødvendigvis kender. Den bedste måde at blive pick-up spiller på er, at finde en turnerings facebookside eller event og skrive til arrangørerne der, at man er interesseret.