Om os

 Disctree Banner

Hos Disc Tree arbejder vi for udbredelsen af disc sport i Danmark igennem events, information og salg af discs. Vi er meget passionerede omkring disc sport og har stor trænererfaring på alle niveauer fra begynder til elite. Med events inden for disc sport ønsker vi igennem en fleksibel struktur at dele den glæde og de oplevelser vi har haft med dig og dine venner, kollegaer eller elever. Disc sport kan noget helt særligt, og vi glæder os til at give jer en god oplevelse med en eller flere af disc sport disciplinerne.

I butikken fører vi de største internationale mærker inden for disc golf discs, tasker og udstyr således at vores kunder får adgang til det bedste udstyr på markedet. Vi tilbyder også specialdesignede discs og hører gerne fra dig hvis du har en god ide!

Vores løfter

Disc sporten i Danmark vokser, og det vil vi gerne bidrage til forsættelsen af. Når du handler ved os, skal du vide hvad du får og vi lover derfor

 • Ærlighed: Vi sætter en ære i at lave retvisende produktbeskrivelser og fair prissætning. Kvalitet og pris hænger sammen, og uanset om du køber dyre eller billige discs ved os, så ved du hvad du får. 
 • Gennemsigtighed: Vi arbejder for altid at have gennemsigtighed i vores arbejde. Derfor er vi  bl.a. registreret som et anpartsselskab og offentliggør hvert år vores regnskab.
 • At give tilbage: Vi arbejder løbende for at bidrage til den organiserede disc sport i Danmark ved at støtte spillere, klubber og turneringer. 
 • Tilstedeværelse: Vi er til stede og deltager ved turneringer og events. Det er sjovt at dyrke disc sport, og vi vil have det sjovt sammen med jer.

Miljømæssige tiltag

Hos Disc Tree går vi meget op i at træffe de rigtige valg. Det gælder også når det kommer til miljøet. Vi arbejder løbende på at forbedre vores forretning med fokus på at bevæge os i en mere grøn retning. Herunder kan du læse om de tiltag vi allerede har implementeret.

 • Plant et træ for hver ordre i 2022
  Vi støtter op om Ecologi som arbejder for globalt at reducere CO2 ved blandt andet at investerer i plantning træer. I 2022 har vi forpligtet os til, at plante et træ for hver ordre vi modtager i butikken. I praksis foregår det ved, at vi donerer til Ecologis projekter. Du kan læse mere om Ecologi, deres mission og se deres åbne regnskaber samt certifikater på deres hjemmeside. Du kan også følge Disc Trees profil på Ecologi.
 • Bedre pakkematerialer
  En stor del af vores forretning er at pakke og sende discs til vores kunder. Vi støtter derfor op om projektet Miljøvenlig Pakning ved at inkludere miljøhensyn når vi vælger de pakkematerialer vi bruger. Vi anvender derfor PP tape på vores pakker, som kan nedbrydes i naturen - hvis det mod forventning og uheldigvis skulle ende der. Arbejdet med at finde pakkematerialer som er mere hensigtsmæssige fra et miljøperspektiv pågår løbende. 
  Disc Tree samarbejder med projektet Miljøvenlig Pakning Logo

Hvem står bag Disc Tree?

Bag ved Disc Tree står tre venner, som igennem mange år har spillet ultimate frisbee sammen og som nu i højere grad spiller disc golf. Begge sportsgrene både har og har haft stor betydning for vores liv, ikke kun sportsligt men også socialt. Vi præsenterer os selv herunder, og glæder os til at se dig til et af vores events, i webshoppen eller på en bane i Danmark!

Philip Larsen

Philip Disc Tree

Philip har altid været aktiv i frivilligt arbejde inden for disc sport og arbejder gerne med det organisatoriske. Det har blandt andet været som stifter af en ultimateklub og bestyrelsesarbejde i Dansk Frisbee Sport Unions. Hos Disc Tree tager han sig af den daglige drift og løbende udvikling af forretningen. Philip ses ofte i Valby Parken eller på banerne omkring København. 

Emil Bonne
Disc Tree Emil

En online virksomhed kræver digitale kompetencer og i Disc Tree er det Emil der tryller med koden. Emil er ud over at være aktiv ultimatespiller og hobby disc golfer også softwareingeniør. Uden Emil havde vi stadig brugt både telefonbøger og fax, men det er heldigvis ikke tilfældet. Når ultimatetræningen tillader det kan Emil findes på banerne omkring København. 

 

Find Disc Tree i udlandet

Hos Disc Tree har vi en række sider som blandet andet dækker: