Om os

 Disctree Banner

Hos Disc Tree arbejder vi for udbredelsen af disc sport i Danmark igennem events, information og salg af discs. Vi er meget passionerede omkring disc sport og har stor trænererfaring på alle niveauer fra begynder til elite. Med events inden for disc sport ønsker vi igennem en fleksibel struktur at dele den glæde og de oplevelser vi har haft med dig og dine venner, kollegaer eller elever. Disc sport kan noget helt særligt, og vi glæder os til at give jer en god oplevelse med en eller flere af disc sport disciplinerne.

I butikken fører vi et begrænset antal mærker således at vi kan vejlede vores kunder bedst muligt til at finde den bedste disc for dem. Vi tilbyder også specialdesignede discs og hører gerne fra dig hvis du har en god ide!

Vores løfter

Disc sporten i Danmark vokser, og det vil vi gerne bidrage til forsættelsen af. Når du handler ved os, skal du vide hvad du får og vi lover derfor

  • Ærlighed: Vi sætter en ære i at lave retvisende produktbeskrivelser og fair prissætning. Kvalitet og pris hænger sammen, og uanset om du køber dyre eller billige discs ved os, så ved du hvad du får. 
  • Gennemsigtighed: Vi arbejder for altid at have gennemsigtighed i vores arbejde. Derfor er vi  bl.a. registreret som et anpartsselskab og offentliggør hvert år vores regnskab.
  • At give tilbage: Vi arbejder løbende for at bidrage til den organiserede disc sport i Danmark ved at støtte spillere, klubber, turneringer eller unioner. 
  • Tilstedeværelse: Vi er til stede og deltager ved turneringer og events. Det er sjovt at dyrke disc sport, og vi vil have det sjovt sammen med jer.

Hvem står bag Disc Tree?

Bag ved Disc Tree står tre venner, som igennem mange år har spillet ultimate frisbee sammen og som nu i højere grad spiller disc golf. Begge sportsgrene både har og har haft stor betydning for vores liv, ikke kun sportsligt men også socialt. Vi præsenterer os selv herunder, og glæder os til at se dig til et af vores events, i webshoppen eller på en bane i Danmark!

Tommy Nielsen
Disc Tree Tommy Nielsen

Ud over at kaste meget langt styrer Tommy vores lager med hård hånd. Tommy har stor erfaring med indkøb og lagerstyring hvorfor han har dette ansvar i Disc Tree. På ultimatebanen er Tommy tidligere landsholdsspiller og han har spillet et utal af turneringer over hele Europa. I disc golf er jagten sat ind på den første 1000-ratede runde som et mål i 2021. Tommy er en hyppig gæst på banerne i det midt- og sønderjyske. 

Philip Larsen
Philip Disc Tree

Philip har altid blandet sig meget i det organisatoriske og har blandt andet været med til at stifte en ultimateklub samt siddet i Dansk Frisbee Sport Unions bestyrelse. Hos Disc Tree overvåger han økonomien og bruger sin tid på løbende udvikling af forretningen. På disc golf banen er jagten sat ind på en bedre forhånd. Philip ses ofte i Valby Parken eller på banerne omkring København. 

Emil Bonne
Disc Tree Emil

En online virksomhed kræver digitale kompetencer og i Disc Tree er det Emil der tryller med koden. Emil er ud over at være aktiv ultimatespiller og hobby disc golfer også softwareingeniør. Uden Emil havde vi stadig brugt både telefonbøger og fax, men det er heldgvis ikke tilfældet. Når ultimatetræningen tillader det kan Emil findes på banerne omkring København.