Producenter

Hos Disc Tree fører vi discs fra udvalgte mærker. Det gør vi for at sikre os, at vi udelukkende har populære discs på hylderne af højeste kvalitet. De forskellige mærker markedsfører sig forskelligt og har alle sammen en række professionelle spillere tilknyttet, som man kan følge i de store turneringer. De professionelle spillere får også udgivet en eller flere signatur discs hvert år, som ofte kommer i et begrænset oplag og til en lidt højere pris end de almindelige udgaver af samme disc. Dette hænger sammen med at det ofter er i et andet plastik og at nogle af pengene går til spilleren. 

Herunder kan du læse lidt mere om de forskellige mærker som vi har i webshoppen. 

Discmania

Discmania Logo Disc Tree

Discmania blev stiftet i 2006 i Finland af Jussi Meresmaa og er hurtigt blevet en fanfavorit verden over. Modsat mange af de andre større brands har Discmania store dele af deres produktion ved andre brands. Discmania har tre serier af discs, som de kalder for lines. Her findes Orignial Line, Evolution Line og Active Line, hvor de får disc plastik fra deres samarbejdspartnere. Deres Original Line er et samarbejde med Innova, Evolution line er et samarbejde med Latitude64 og Active Line er et samarbejde med kinesiske Yikun. 

Discsmania discs er meget populære og blandt de meste solgte globalt hvilket i høj grad skyldes en kombination af god kvalitet og at nogle af de mest prominente professionelle disc golf spillere som Simon Lizotte og Eagle McMahon spiller med deres discs. 

Du kan finde Discmania discs i vores webshop og besøge Discmanias egen hjemmeside hvor der er mere information om dem, deres spillere og deres discs. 

Discraft

Discraft Logo

Discraft blev stiftet i 1978 i Canada af en gruppe disc sport entusiaster og senere blev virksomheden flyttet til USA hvorden har hovedsæde i dag. Discraft er især kendt for at stå bag den oprindelige ultimate disc "Discraft Ultrastar" som i mange år var den eneste godkendte turneringsdisc i ultimate frisbee. 

I disc golf er Discraft discs og meget populære hvilket igen skyldes god kvalitet samt dygtige pro'er. Paul McBeth som spiller for Team Discraft er anerkendt som en af de bedste spillere nogensiden og for nyligt er Brodie Smith tiltrådt teamet med en stor fanbase fra trickshots og ultimate.

Du kan finde Discraft Discs i webshoppen og besøge Discrafts egen hjemmeside hvor der er mere information om dem, deres spillere og deres discs.

Innova 


Innova Logo

Innova - eller Innova Champion Discs - blev stiftet i USA i 1983 af Dave Dunipace. Udover discs laver Innova en del udstyr, herunder kurve og de var blandt de første i verden til at patentere en disc som var designet specielt til disc golf. Innova er en af de største og mest populære disc producenter i verden, og den måske mest kendte danske disc golf spiller Karl Johan Nybo (KJ) har i mange år repræsenteret Innova som professionel. 

Du kan finde Innova discs i webshoppen og besøge Innovas egen hjemmeside hvor der er mere information om dem, deres spillere og deres discs.

 

Latitude 64

Latitude64

Latitude64 er en svensk disc golf producent som blev grundlagt i byen Bergsbyn der ligger på 64 grader breddegraden. Heraf navnet. Byen er hjemsted for en af verdens største discgolf baner med 36 huller og på trods af det lille indbygger tal på omkring 2000 personer er der gennem tiden kommet flere verdensklasse spillere netop herfra. 

Du kan finde Latitude64 discs i webshoppen og besøge dem på deres egen hjemmeside.  

Løft

Løft Disc Golf Discs Logo

Løft er en dansk producent af disc golf discs som efter en utrolig Kickstarter kampagne i 2020 har lanceret deres første discs i 2021. Design og udvikling af Løft discs er baseret på moderne computer beregninger af aerodynamik og de er lykkedes med at lave en putter som flyver utroligt lige. 

Du kan finde Løft discs i webshoppen og besøge dem på deres egen hjemmeside.  

 

Prodigy

Prodigy discs logo

Prodigy er en disc golf producent fra Finland som introducerede deres første serie af discs i 2013. Som en af de nyere spillere på markedet har prodigy på kort tid sat deres aftryk på disc golf scenen globalt, og har i dag mere end 150 sponsorerede spillere.

Du kan finde Prodigy discs i webshoppen og besøge dem på deres egen hjemmeside.